Som medlem får du tillgång till följande:

  • dans två kvällar i veckan,
  • slöjd,
  • musik och sång,
  • medlemstidning,
  • medlemsskap i Folkdansringen, tidningen Hembygden med 4 nr och olycksfallsförsäkring ingår,
  • utflykter,
  • kurser och
  • mycket mycket mer!

Hur blir man medlem i Östersunds Folkdansgille?

Gör antingen så här:

Kom till vår danslokal Tiljan och fråga efter någon av ledarna så får Du hjälp. Se kalendern för de dansaktiviteter vi erbjuder.

eller

Ring eller e-posta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-278 84 32 

De uppgifter vi behöver är: personnummer, namn, adress, postadress, telefonnummer och eventuell e-postadress.

Medlemsavgift för helår (jan – dec)
(avgifterna för distrikt- och riksorganisationerna ingår):

Ålder Avgift
6-15 år 260 kr
16-25 år 320 kr
26 år-äldre 400 kr

 

Vårt plusgironummer är: 10 05 23-0

För nya medlemmar som börjar på hösten finns en halvårsavgift, (halv föreningsavgift, och hel distrikts- och riksavgift).(210, 240 resp. 290)

Det finns även möjlighet att betala denna halvårsavgift och årsavgift för hela nästa år samtidigt, vilket rabatteras med 30 kr. (440, 530, resp. 660)

För den som redan är medlem i annan folkdansförening i Jämtland-Härjedalens distrikt av Svenska Folkdansringen och därmed betalar distrikts- och riksavgift via sin ”hemmaförening” betalar då endast föreningsavgiften enligt ovan.

För den som är medlem i annan folkdansförening utanför Jämtland-Härjedalens distrikt och därmed betalar riksavgiften via sin ”hemmaförening” betalar då föreningsavgift och distriktsavgift hos oss, enligt ovan.

Medlemmar får delta i gillets samtliga schemalagda aktiviteter. I medlemsavgiften ingår även fyra nummer av föreningstidningen Heimnytt och fyra nummer av rikstidningen Hembygden, samt en  olycksfallsförsäkring som gäller under tiden till och från samt under aktiviteter som arrangeras av oss.

Stödmedlemsskap

Vi har även ett medlemskap för dig som inte vill vara aktiv i föreningen men ända ha kontakt med föreningen och vill stödja vår verksamhet. Medlemsavgiften för stödjande medlem är 200 kr per år och är lika för alla åldrar.

Stödjande medlem får även vår föreningstidning, Heimnytt, som utkommer med fyra nr/år. Stödjande medlem är inte riksregistrerad och har därmed inte  olycksfallsförsäkringen, som omnämns här ovan.

Välkommen till Östersunds Folkdansgille!

 

Antal besök på webplatsen sedan 2016-02-01: